Fysiotherapie

Welkom bij ‘Binnenstebuiten Fysio’ in Ceder Gym, waar onze in-house fysiotherapeut Stefano Das Neves Brito u graag helpt bij fysieke klachten. Met 6 jaar werkervaring in verschillende fysiotherapiepraktijken en bij de jeugdopleiding van ADO Den Haag staat Stefano klaar om zowel sporters als buurtbewoners te behandelen. Hij werkt nauw samen met onze personal trainers om ervoor te zorgen dat cliĆ«nten optimaal geholpen worden, zowel bij sportblessures als bij reguliere fysiotherapie.

Stefano biedt niet alleen fysiotherapie in onze sportschool, maar ook online fysio consults. Dit is handig voor mensen die niet in staat zijn om naar de sportschool te komen of voor mensen die op afstand wonen. Bovendien zijn online consults flexibel en kunt u ze gemakkelijk plannen in uw drukke agenda. Daarnaast biedt Stefano ook een 10-weeks online programma waarmee hij bedrijven helpt om thuiswerken gezonder te maken.

Vergoedingen zijn afhankelijk van uw zorgverzekering en wij hebben met alle zorgverzekeraars een overeenkomst. Indien u niet aanvullend verzekerd bent, kunt u de tarieven terugvinden op de website van Binnenstebuiten Fysio.

Onze huidige openingstijden zijn als volgt:

Maandag en dinsdag: 12.00 uur tot 20.00 uur.

Voor vragen, het maken van een afspraak of een online fysio consult kunt u contact opnemen met Stefano via:

Telefoonnummer: 06-20069381

E-mail: binnenstebuitenfysio@gmail.com

Website: www.binnenstebuitenfysio.nl

Bezoek ons

Cederstraat 1a
2565 JM, Den Haag

Contact

070 363 1467
info@cedergym.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 06.00 uur tot 22.00 uur

Zaterdag: 08.00 uur tot 17.00 uur

Zondag: 08.00 uur tot 17.00 uur