Personal Training

Als jij iemand bent die zijn fitnessreis wil beginnen of zijn huidige fitnessroutine naar een hoger niveau wil tillen, dan is personal training misschien de beste investering die je kunt doen.

Personal training is een individuele benadering van fitnesscoaching, waarbij een gecertificeerde personal trainer met jou samenwerkt om een op maat gemaakt trainingsplan te creëren op basis van jouw specifieke doelen, fitnessniveau en levensstijl. De trainer houdt rekening met jouw lichaamstype, gezondheidsgeschiedenis en eventuele bestaande medische aandoeningen om een trainingsroutine te maken die effectief en veilig voor jou is.

Personal training biedt verschillende voordelen ten opzichte van zelfstandig of in een groep trainen. Ten eerste zorgt het hebben van een personal trainer ervoor dat je verantwoordelijkheid neemt. Met regelmatige afspraken en check-ins is de kans groter dat je je routine volhoudt, wat je helpt sneller vooruitgang te boeken. Ten tweede heb je met een personal trainer toegang tot deskundige begeleiding en coaching, waardoor je de juiste houding, techniek en ademhaling leert. Dit helpt je blessures te voorkomen en het maximale uit elke oefening te halen. Ten derde kan een personal trainer je tot het uiterste pushen, waardoor je harder werkt en meer bereikt dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Als je op zoek bent naar een meer gepersonaliseerde benadering van fitness en training, overweeg dan om een personal trainer in te schakelen. Het kan wel eens de sleutel zijn tot het behalen van jouw fitnessdoelen.

Informeer bij onze receptie naar onze personal trainers en mogelijkheden. Of lees hieronder meer over onze personal trainers!

Onze personal trainers

Sporten heeft al vanaf mijn jeugd een centrale plek in mijn leven. De passie voor fitness/krachttraining is 30 jaar geleden ontstaan en is nooit meer weggegaan. Ramón heeft inmiddels 15 jaar beroepsmatige ervaring als gecertificeerd personal trainer.  Ramón brengt met veel passie zijn ruime kennis op het gebied van fitness/krachttraining over op clientèle van verschillende sport- en gezondheidsorganisaties door personal trainingen op maat.

Ramón vindt het een prachtige uitdaging om jou, als lid van Ceder Gym, zo goed mogelijk op weg te helpen bij het behalen van jouw fysieke en mentale doelen met zijn gestructureerde en wetenschappelijk onderbouwde personal trainingen en trainingsprogramma’s op maat in combinatie met zijn voedings- en leefstijladviezen!

Ramón Tromp

Personal Trainer

‘Ik geef al meer dan 5 jaar Personal Training, mijn doel is om tijdens een training het beste in jou naar boven te krijgen, doelen te bereiken en jou met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan! Samen gaan we ervoor. Wil jij een training van mij? Maak een afspraak! 
Dora Ebner

Personal Trainer

Inschrijven

Voorkeur Trainer

12 + 9 =

Bezoek ons

Cederstraat 1a
2565 JM, Den Haag

Contact

070 363 1467
info@cedergym.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 06.00 uur tot 22.00 uur

Zaterdag: 08.00 uur tot 17.00 uur

Zondag: 08.00 uur tot 17.00 uur